Skip to content

Til Skånevik Blues kommer eit fyrverkeri av en gitarist, Eric Sardinas. Han skal spille 7 juli, og det kommer til å bli liv og røre fra første tone.

Fort Lauderdale fødte Sardinas er eit fantastisk skue på scenen med sin lett gjenkjennelige elektriske resonator gitar som det hender han setter fyr på under showene sine. Vi er virkelig stolte og glade over å få Sardinas på besøk til festivalen vår igjen. Her blir det action!!

Selv om han er solid planta i klassisk blues, har han også ei tå eller to planta i god gammel rock. Sardinas begynte sin oppstigning som gitarist og artist i ein alder av seks år. Ved hjelp av ein gitar, platespiller og album av bluesmenn som Charlie Patton, Bukka White, Elmore James og Muddy Waters.

Platesamlingen som påvirket ham inneholdt også god motown musikk og klassisk rock. Sardinas og backingbandet hans Big Motor turnerer nesten kontinuerlig, og har over tusen show på samvittigheten dei siste årene.

For å gi deg ein liten ide om hvor stor Sardinas er; han har delt scene med legender som Steve Vai, John Morse, Udi John Roth og ikke minst nå avdøde Johnny Winters.

Energien og publikumskontakten er det samme om det er ein stor scene eller ein liten klubbscene som entres. Dette er ein artist som spiller med hjertet på utsiden av skjorta, og krever at du deltar på samme premisser. Dette er konserten du ikke bør gå glipp av.                   Eric i storform vil boltre seg på slide gitar ispedd blues og rock av beste merke. Velkommen!!

Back To Top