Skip to content

Så er ein ung britisk sensasjonell gitarist klar for Skånevik Bluesfestival!

«Nytt album, Cut Against The Grain» Forskjellige musikkblader som Blues Magazine, Metal Hammer, Total Guitar og Classic Rock har allerede lovprist det britiske blues-rock talentet Aaron Keylock, ein gitarist og sanger som fort kan bli årets «snakkis».

Inspirert av Gary Moore og Led Zeppelin og dagens Joe Bonamassa, er dette unge britiske gitartalentet spådd en stor fremtid. At Aaron Keylock har gått bluesen nærmere i sømmene enn sine jevngamle gjennom å ha studert Robert Johnsons magi, og falt for bluesrocken til særlig amerikanske Johnny Winter og også iren Rory Gallagher, er med på at uttrykket på dette debutalbumet er adskillig mer voksent og spennende enn du kan forestille deg fra en 19-åring!

Allerede som 11-åring spilte han på klubbene i hjembyen Oxford, og derfra var ikke veien lang til klubbene i London. Han har de siste åra tatt steget opp noen divisjoner og turnert med sørstatsrockerne i Blackberry Smoke og Wilko Johnson. Konserter på festivaler som Download og Ramblin’ Man Fair har heller ikke dempet forventningene til Aaron.
Aaron som nå er blitt gammel nok til å slippe lovlig inn på stedene han spiller står med et bein i fortida, med inspirasjonskilder som Rory Gallagher, Johnny Winter, The Faces og Allman Brothers, samtidig som han tilfører den klassiske blues-rocken sin ungdommelige energi og et genuint låtskrivertalent.

Back To Top