Skip to content

Vi snakker rett og slett om norske Rock N’ Roll legender. Torsdag 5.juli kjem dei til Skånevik

DumDum Boys er eit av flaggskipa i norsk musikkhistorie. Siden 1985 har de seilt under navnet DumDum Boys og laget hit på hit lengre enn “mange av oss har levd”. DumDum Boys fekk sitt store gjennombrudd med “Splitter Pine” tilbake i 1989. 10 talls album og snart 29 år senere er gruppen fortsatt ei sterk kraft i norsk rock og en livekonsert med bandet er alltid en høydare. I løpet av karrieren har Dumdum Boys gitt ut ti studioalbum, liveplater og en «best of». For to år siden kom alle ut på nytt, remastret for vinyl. Bandet blei i 2012 innlemmet i Rockheim Hall of Fame. Det blir rett og slett ei ære å ta i mot Dumdum Boys på Skånevik Bluesfestival 2018.

» Denne sommeren gleder vi oss spesielt mye til! I 2017 spilte vi for første gang på uendelig lenge ikke en eneste konsert. Ikke en liten klubb, en gang. I stedet hang vi mye i øvingslokalet, snublet innom et studio her og der, og resten av tiden brukte vi på å prøve å roe ned en ualminnelig rastløs Sola, som vandret hvileløst rundt som en ulv i bur og lurte på når han skulle  få slippes løs på et intetanende publikum igjen.
Ventetiden er over, både for Sola og resten av oss. Vi pakker gammelt og nytt i reisekassa og gleder oss til å se dere igjen»

Fred,
DDB

 

Back To Top