Skip to content

“The Spot band most likely to have an enormous Europe-wide hit record over the next few years” – Si Hawkins, Clash Magazine
”Lyskannene er verkeleg retta mot I am K dette året! Dette er no, og dette er framtida.” – Jostein Sydnes, 100 Dagar
“I am K er i en liga for seg selv.” – Ine Rossebø Knudsen, Unikum
“En debut som vil sette spor” – Gaffa Norge
Sitatene sier det meste. I am K er blitt spådd en lysende fremtid både av internasjonale og norske medier. Ifølge NRK P3 er I am K et av Norges mest lovende band og prestisjetunge Clash Magazine mener de kommer til å ha en “Europe wide hit record” i løpet av de neste årene.
I am K startet 2018 friskt med en platesignering på Apollon Records, gikk rett på en omfattende turné og singelslipp. Allerede før debutplata ”Humans” ble sluppet 20. april var bandet booket til en drøss med festivaler i sommer, blant annet Malakoff, Skral, Mablis og mange flere.
I am K er hard, kontant rock, melodisk pop og røff elektronika i en skamløs blanding. Det kritikerroste bandet er kjent for sitt energiske samspill live, og rike, virtuose lydbilde fritt for sjangerbegrensninger. I am K lyder lekent og energisk, men aldri uten dybde og finesse. Du har sjelden hørt verken mer catchy pop eller mer spennende elektronika på samme sted; de gjør det de vil, og det synes at de vil det.
Bandet lyser originalitet og spilleglede og de kan skilte med opptredener som blant annet support for selveste ZZ Top, Slottsfjellfestivalen, Spot Festival i Danmark, Skral Festival, Måkeskrik, Norwegian Wood, Trondheim Calling, Klubb Øya, Fjellpark, Sørveiv, 100 Dagar og mye mer.
Om Humans:
Luserlounge (DE)
I Am K are more than fair to their reputation and surprise with every single track and again and again in a very positive way. They can also do it internationally, no question.
Musikknyheter.no
Det er ikke vanskelig å skjønne oppmerksomheten og playlistingen I am K har fått så langt i karrieren. Dette er det kvalitet over.

Med på Vestlandssatsinga 2018 er heiderlege: Musikkfest Stavanger, Utkantfestivalen, Malakoff, Tysnesfest, Fest i Vest, Mablis, Vikedal Rootsfestival, Skral, Byfestivalen til Bergen Sentrum, Skånevik Bluesfestival, Den Festivalen på Vangen og Festidalen.

 

Back To Top