Skip to content

Har ein opplevd dansken Mike Andersen live, vett ein at bandet holder eit skyhøgt og internationalt nivå. For Mike Andersen og band er eit godt eksempel på, at ein kan spela seg til suksess.
Blues- Soul på sitt beste, og han og bandet har blitt veldig populært også i Norge. Siden Mike gjorde sitt inntog på den danske live-scenen, har det kun gått ein vei: Opp, Opp, Opp!

Kommende 7. album fra Mike Andersen byr på sanger skrevet i Nashville, også ein duett med Joss Stone!
Mike Andersen har hele 6 albums og en EP udgivelse i ba-gagen, og samtlige udgivelser er skrevet og produceret af ham selv. På sit nye album har han valgt at løsne sit stram-me greb om tøjlerne og har lukket både andre sangskrivere og en producer ind i sit univers. Er det så ein helt ny Mike Andersen du vil komme til at kende på dette albu`? Nej heldigvis ikkje, men det blir lagt nye stein på stien og brytt ny jord på ”Devil Is Back”, som er Mike Andersens beste album til dato. Ein del av sangene på det nye albumet er laga i Nashville, hvor Mike har skrevet sammen med ei n række internationale topp sangskrivere, bl.a. Heather Bond, som har vært med og skreve at ”This Time”, som selveste Joss Stone synger ein duet med Mike på.

Back To Top