Skip to content

Interessa har eksplodert rundt Monster Mike Welch og Mike Ledbetter i kjølvannet av plateutgivelsen «Right Place, Right Time». Det vi får presentert fra dei, har vi ikke hørt siden glansdagene til Otis Rush, Magic Sam og B.B. King. Sammenlikningane går til det feberheite samarbeidet mellom Buddy Guy og Junior Wells. Me gleder oss!

Det heile startea meir eller mindre tilfeldig. Søndag 12. juni 2016 deltok Monster Mike Welch og Mike Ledbetter i en hyllestkonsert til den legendariske bluesartisten Otis Rush på Chicago Blues Festival. Kjemien mellom dei to var så intens og så spontan at det umiddelbart blei klart at disse to supertalentene måtte gjøre meir sammen. Nå, et år seinere, er dei på alles lepper.
«The Mikes» begynte så smått å spille litt sammen, og det ble naturlig å forsøke seg i studio. Det eksploderte i studio, og vi snakker kanskje om årets bluesplate 2017. «Right Place, Right Time» er resultatet av dette inspirerte samarbeidet, født ut av gjensidig kjærlighet og respekt for den klassiske bluesens storhetstid på 1950- og 60-tallet med artister som Otis Rush, Magic Sam, Elmore James og B.B. King.

Back To Top