Skip to content

 

Dana Fuchs

 

 

 

 

 

 

 

Ein stor personlighet med utstråling som sprer enormt med glede fra scenen. Samt at ho har en stemme som målbinder det mest blaserte publikum.
Dei som har sett Dana live, snakker nemlig om det lenge i ettertid. Vi forventer eit gnistrende show som inneholder både rock, soul, gospel og blues.
Dana Fuchs er eit fenomen. Ein sanger som med si hypnotiserende stemme og tilstedeværelse, har ført kritikere til å sammenligne henne til Rock legender fra Janis til Jagger. Passende, hu dukket opp i off-Broadway produksjon «Love, Janis». De multi-talentfulle singer songwriter stjerner i en av de mest omtalte kultfilmer, «Across The Universe», der hun har en større tilstedeværelse både i filmen og på lydsporet. Kanskje Stereophile Magazine sa det best: «Tenk deg en trykkende, mer emotive Janis Joplin, støttet av et høyere energi versjon av slutten 60s Rolling Stones … Rock n ‘Roll blir ikke noe bedre.» Dana er for tiden på en verdensturné i støtte fra sin kritikerroste nye CD «Broken Down Acoustic Sessions», utgitt den 15 november 2015 på Antler King Records.

Back To Top