Skip to content

Sjølv om DeWolff fortsatt anses som eit ungt band, har de eksistert i mer enn ti år. Fra som barn, Robin Piso og brødrene Luka og Pablo van de Poel danner ein sterkt elektrifisert Hammond-drevet makttrio. Til dags dato har de gitt ut seks album, tre live-album, vunnet en Dutch Grammy Award og spilt inn et album med Black Keys-produsent Mark Neill. Dessuten ble Pablo kåret til Nederlands nummer én gitarspiller to ganger! DeWolff puster musikk, som de sier selv, og har spilt over 1000 show over hele Europa, Australia, Indonesia og Russland, og forkynt deres ”eksplosive blanding av bluesrock med en smule soul og psykedelica”. Deres syvende studioalbum, Tascam Tapes, skal ut i januar. Det ble spilt inn på veien, uten bruk av trommer, Hammond orgel eller gitarforsterkere.

DeWolff
Da Roger Glover(Deep Purple) hørte DeWolff spille live trodde han at han hørte hans Deep Purple Mark II sprengning fra scenen;
Seasick Steve våknet en gang backstage og trodde han hørte Allman Brødre lekte i 1972 … men det de virkelig hørte var DeWolff, en ung og sterkt elektrifisert Hammond-drevet strømtrio fra Nederland. De har gitt ut syv album, tre live-album, de har vunnet nederlandsk Grammy og spilte inn et album med Black Keys-produsent Mark Neill. Deres egen fullt analogt studio, der de har produserer mange kritikerroste album, har blitt en hjørnestein i det nye kapittelet i nederlandsk røtter-rockhistorie. Så disse karene må være i sitt fem … fou … tretti … tjueårene ?! Ja, du hørte det riktig! Robin Piso og brødrene Luka & Pablo van de Poel er noen av de meste, energiske, veihørte og virtuose musikerne rundt (f.eks. Pablo var til og med kåret Hollands # 1 gitarist to ganger).

De har spilt over 1000 show over hele Europa, Australia, Indonesia og til og med Russland og forkynner sin eksplosive blanding av bluesrock med en smule sjel og psykedelica. Disse karene spiller ikke bare musikk, de puster musikk. Du trenger bare å se 2 minutter fra et live DeWolff-show for å forstå hvorfor musikk fra rockemusikkens gylne epoke fortsatt har det et sted i det 21. århundre. De laget ikke band som dette lenger, men så var det DeWolff!

TASCAM TAPES (2020) Nytt album!
DeWolffs splitter nye syvende album «Tascam Tapes» høres ut som noe annet DeWolff-album: det er for for dette nye albumet brukte de ingen trommer, ingen hammondorgel og ingen gitarforsterkere. De albumet ble spilt inn helt og holdent på en 4-spors bærbar kassettopptaker fra 1980-tallet
bærbare instrumenter og trommelprøver fra gamle soul & funk-plater. Hvorfor? Fordi det var spilt inn på turneen, på de mest umulige proppfulle stedene som baksiden av varebilen deres, bittesmå backstage og lastebil stopper i veikanten. Resultatet ligger i noen hip-shakin ‘mind-bogglin’ ​​dimensjon et sted mellom planeten Beastie Boys og planeten Deep Purple. Dette er DeWolff som du aldri har hørt dem før!

Back To Top