Skip to contentTHE NAVÉBLUES, Bergensband som ikke er redd for å gå nye veier og har høstet begeistring for sitt unike uttrykk både på scenen og det rent musikalske. Munnspillet er et fremtredende element som skaper den unike sounden og stemningen i de egenproduserte låtene som alle forteller en unik og ofte kompleks historie.

Vokalist og frontfigur Navé, er en engasjert tekstforfatter som lar seg inspirere av alt fra klimasaken, vitenskap og romfartshistorie, politikk, relasjoner og vanskelig kjærlighet. Musikken blir til gjennom et kontinuerlig, dynamisk og kreativt samarbeid hvor alle bidrar med ideer og sine musikalske kvaliteter. Martin med sine frekke gitarsoloer, Lars…en trollmann på trommer og Kristoffer på bass…«in charge of the groove». Bandet definerer sjangeren som indie-rock-blues.

En videreutvikling mot et mer moderne uttrykk, med hensikt å gjøre blues-rock-sjangeren tilgjengelig for et yngre publikum og her treffer de bredt med sitt differensierte låtmateriale. Bandet har et levende sceneutrykk med mye lidenskap og energi. De kommuniserer med publikum og opplever en stadig voksende fan-skare hjemme og ute. Om du liker rock, indie eller blues…ingen går likegyldig fra en konsert med THE NAVÉBLUES.

Back To Top