Skip to content
Reidar Larsen

Reidar Larsen ble født i Oslo i 1955, flyttet til Stavanger 5 år gammel og har bodd der siden. Som sønn av en pianobygger/-tekniker/-stemmer var det vel nærmest naturlig å ta pianotimer fra ca. 7 års alderen.

Dette la fundamentet for å bli med på banddannelse på ungdomsskolen omkring 1968, og første «offisielle» spillejobb i Stavanger 17. mai 1970. På denne tiden ble også en særlig interesse for bluestradisjonen vekket, først gjennom engelske bluesbaserte band, og etterhvert gjennom anskaffelsen av «svarte amerikanske» plateutgivelser. Deretter fulgte diverse band innen både pop, rock og dansemusikk, og perioder som både halv- og helprofesjonell musiker. For eksempel ble året 1974 preget av første plateinnspilling med pop- og dansebandet Staccato, samt medvirkning til oppstarten av Stavangerensemblet.

I dag snakker vi om 12 egne albumutgivelser, hvorav to registrerte gullplater, medvirkning på en rekke andre utgivelser og ca. 100 konserter årlig gjennom mange år. Og kanskje har det ikke vært mer oppmerksomhet og positiv respons enn akkurat nå…

Back To Top