Skip to content

For Alltid er et album som stadfester hva LL har etablert samtidig som duoen utforsker, skyver og oppgraderer sin musikalske eklektiske arv. Albumet er energisk, oppfinnsomt og rommer miami bass-inspirerte ballader, motivasjon i house-drakt og generell unorsk stemning og tilnærming. Det er både neglelakk og skitt under neglene, humor og alvor, hjertesorg og kåthet og en iver om å skape noe nytt.

Lekende Lett har evnen til å ha en fot i undergrunnen og samtidig appellere til mer sofistiskerte kretser. Musikken deres har lagt bakteppet til serien om damelaget til Brann, dramaserier på TV2 og NRK, i reklamer til internasjonale motehus samtidig som de har vært naturlig lydspor til svette hybel-vorspiel og enda svettere klubbkvelder.

Lekende Lett debutsingel slo som et olja lyn i 2016. “Kom å lag litt liv” var noe så sjeldent som en Baile Funk-duftende party sviske med sosialrealistiske observasjoner på kav Bergensk. Bandet som jobbet uten management og plateselskap var plutselig hyppig spilt på radio, fikk gode plasseringer på New Music Friday og ble en såkalt “snakkis” i musikk-Norge.

Duoen som består av Kristian Stockhaus og Synne Sofi Bårdsdatter Bønes holdt seg anonyme i begynnelsen og Dagens Næringsliv kjørte sak “Mystisk Bergensduo”, mens Tidal fikk første intervju med overskriften “Den tunge jakten på Lekende Lett”. I 2017 debuterte de på Vill Vill Vest og ble trukket frem som en av de beste konsertene på festivalen (5/6 Einar Engelstad).

Siden dess har de droppet singler, spilt konserter og festivaler fra Henningsvær til Kristiansand. I 2022 tok de et steg tilbake gikk i studio, hvor de har perfeksjonert sin musikalske heksegryte.

Back To Top