Skip to content

Det ikoniske britiske bandet SKUNK ANANSIE kommer til Skånevik Bluesfestival 8 juli 😊

Bandet består av vokalisten Skin, Cass (gitar/bass/vokal), Ace (gitar, vocal) og Mark Richardson(trommer og perkusjon)

Show med SKUNK ANANSIE vil du ikkje gå glipp av. Med attitude som ingen andre har, vil dette sette fyr under festivalen. Bandet har solgt 5 mill plater, og bandet ble i 2004 kåret til ein av de mest suksessrike acts på dei britiske hitlistene mellom 1952 og 2003, av Guinness Book of British Hit Singles & Albums, med totalt 142 uker på både singel- og albumlistene som rangerte dem som nr. 491.[9] Skunk Anansie har solgt 5 millioner plater.[10]

Skunk Anansie ble født radikale og har holdt seg slik siden. Det er der i musikken deres, som uanstrengt glir mellom det konfronterende og det ømme, det politisk ladede og det nakent emosjonelle, det oppriktige og oppmerksomhetsfengende og det stille og tilbakeholdne. Men det er der i bandets essens også – i blandingen av påvirkninger, kulturer og personligheter de har brakt sammen.

I 1999 nådde Skunk Anansies meteoriske stigning en ny høyde. Bare fire år etter deres debut i Glastonbury, ble bandet invitert tilbake for å headline festivalen. For Skunk var det å avslutte årtusenets siste Glastonbury den perfekte avslutningen på et perfekt tiår.

Tjueni år etter at de eksploderte fra bakrommene i London, fortsetter Skunk Anansies internasjonale fremtredende plass å fortsette. Dei vanlige britiske mediene har sterkt omfavnet deres betydning i dagens kultur, med slike som Channel 4 News, Newsnight, The One Show, Radio 2, nasjonale aviser og broadsheets som også hyller dem som ikoniske pilarer for Britrock. som utbredt anerkjennelse fra musikk- og motepresse inkludert Kerrang, NME, Classic Rock, Dazed & Confused, Phoenix Magazine, Diva Magazine, The Quietus og mange flere.

They have released six studio albums: Paranoid & Sunburnt (1995), Stoosh (1996), Post Orgasmic Chill(1999),[8] Wonderlustre (2010), Black Traffic (2012) and Anarchytecture (2016); one compilation album, Smashes and Trashes (2009); and several hit singles, including «Charity«, «Hedonism«, «Selling Jesus» and «Weak«.

Skin ble også belønnet med prisen «Inspirational Artist» under 2018 Music Week Women In Music Awards.

https://www.skunkanansie.com/press
https://en.wikipedia.org/wiki/Skunk_Anansie

Back To Top