Skip to content

Funhouse hedrer Marius Müller. Jubileumsturne 2024.
Velkommen til jubileumskonsert på Skånevik Bluesfestival 6 juli!💥😀

I 1989 i mørket på den legendariske Osloklubben Smuget, stod det forrykende livebandet Funhouse på scenen for første gang.
Med Müller på gitar, Pål Reinertsen på bass, og Totto Hansen/Per Hillestad på trommer, herjet de landet på 80 og 90-tallet. Powertrio ble de kalt, og utgangspunktet var tydelig: De skulle ha det moro, det skulle være tøft og de skulle bare spille låter de hadde lyst til å spille!
I tillegg til egne låter, gjorde de knallsterke, og etter hvert legendariske versjoner av bl.a Hendrix’ Little Wing og Fleetwood Mac’s Oh Well . I 1994 ga de ut Plugged, et live-album innspilt på Rockefeller i Oslo. De ble belønnet med terningkast 6 i VG, med overskriften «tidenes beste (norske) liveplate».

Marius Müllers popularitet har vist seg å være slitesterk. Da han skulle fylt 60 år, 20. august 2018, arrangerte venner konserten «Den du veit – Marius Müller 60», på Rockefeller. 1500 billetter ble revet vekk. Og det var ikke bare 60 åringer som fikk fot, også nye generasjoner har oppdaget Marius Müller og Funhouse. Det har resultert i store konserter med Funhouse både på rock- og bluesfestiveler og klubber de siste par årene. De har tatt med seg energien og spillegleden fra 90 tallet. Og nå blir det altså brakende jubileumsfeiring landet rundt i 2024!

I 2024, 35 år etter Funhouse ble etablert, 30 år siden Plugged ble utgitt og 25 år etter Marius’ død, vil Funhouse hedre Marius Müller og seg selv. Totto Hansen, Pål Reinertsen og Per Hillestad har fått med seg musikere fra øverste hylle på den Norske rockescenen for å hedre sin gamle kollega og venn.
De har hentet fram låtene, energien og spillegleden og gleder seg til turnere med dette superbandet.
«Det skal være morsomt og det blir tøft! Vi skal ikke kopiere Müller, vi skal hedre han på en måte han selv ville vært stolt av»

Funhouse anno 2024:
Totto Hansen og Pål Reinertsen er de to originale Funhouse’rne. Totto har spilt med en nærmest endeløs rekke norske band, mens Pål bl.a er kjent fra Jonas Fjeld Band, Little Eden, Texas Twisters, i tillegg til Funhouse.
Med i bandet var også Per Hillestad, (bl.a. Lava, a-ha og uendelig mange studiospillinger). Han spilte trommer på utallige Funhouse-konserter samt platene Maximum, Det norske huset og Plugged 2, og regnes som en av Norges desiderte toppmusikere.

· Tommy Kristiansen (bl.a. Kurt Nilsen, Alan Walker, Sigrid og div TV-kanaler) er den nye gitardemonen som har tatt den STORE utfordringen!

· Odd Einar Nordheim (The Voice, Stjernekamp, Spellemann-nominert), en sangernes sanger, kalt Norges best bevarte hemmelighet. Bernhoft skal ha sagt det er et av livets store mysterier at Odd Einar ikke allerede er blant de største.

· Kristian Wentzel (Ninjabeat, Crest of Darkness, D’Sound, og ja, fra den Wentzel-familien), har en bachelor i «utøvende, rytmisk tangent», noe som betyr at han spiller det meste av tangentinstrumenter.

Dette blir fantastisk!!

Back To Top