Skip to content

Bandet består av:

Geir Engen Hansen vokal, Hans Jørgen Gerhardsen gitar og kor, MortenEggen bass og kor, Daniel Trustrup Røssing piano og kor, Arne Skognes trommer og kor

Nidaros Blueskompani er et band som vet å skape liv og fest. Med sin utstråling er dette karer som har underholdt med musikk og humor fra scenekanten i til sammen flere mannsaldre og har reist land og strand rundt i Norge og vært på utenlandsturneer i forskjellige sammenhenger.

Musikkstilen er lettest å beskrive som partyblues der dansefoten virkelig får kjørt seg. De er innom Jive, trad, BoogieWoogie, Jump, Stomp, WestCoast og Big City blues under sine konserter, og mannskapet viser spilleglede og utstråling. Med gode folk på sine instrument og en frontsanger som vet å ta tak i publikum. Tre- og firstemt koring er blitt ett av varemerkene, og i Oktober i 2022 var de i Nidaros Studio og spilte inn 11 selvkomponerte låter på 3 dager.

Dette er noe du ikke bør gå glipp av om du er interessert i Live-musikk og å ha det gøy!

Daniel Trustrup Røssing, Arne Skognes, Geir Engen Hansen, Hans-Jørgen Gerhardsen og Morten Eggen

Men hva sier så arrangørene om Nidaros Blueskompani?
2017: Publikum ble tatt på senga av det de fikk høre. Stemningen gikk rett i taket og forble der gjennom konserten. Fengende, fartsfylt og publikumsvennlig partyblues levert av særdeles dyktige musikere.

2021: Godt voksne musikere, dyktige som bare det og med erfaring i bøtter og spann. Bandet fremstår etter min mening som et fullkomment bluesband når det kommer til det mange vil kalle partyblues – for det er rett og slett en fest hver gang de spiller. At de er særdeles dyktige instrumentalister hver for seg, og har en fenomenal vokalist i front er nå en ting, men det er gnisten i samspillet og måten de opptrer i samlet flokk på som virkelig løfter bandet.

Nidaros Blueskompani er et band jeg oppfordrer alle til å booke. Perfekt repertoar, fremført med kvalitet og en sjelden spilleglede gir publikum akkurat det de vil ha!
Jan Engen, Festivalleder Nidaros Blues og bookingansvarlig Trondheim Bluesklubb

2019: Vi har det sååååå fint på eftdasbluesen! Dette gir ny, fin energi! Nidaros Blueskompani er et nytt og flott bekjentskap!

2021: Full trøkk fra første tone på Eftdasbluesen på Lillehammer Mikrobryggeri! Detta Boogiewoogieswingte!
Eva og Frank Andersen, Lillehammer Mikrobryggeri

Supert partyband som alltid leverer! Stor stemme og mye energi! Fantastisk gode opplevelser på Blues Over Tregrensa!
Randi & Raymond – Blues Over Tregrensa

Nidaros Blueskompani er et band som undertegnede nå har fått gleden av å høre flere ganger, og jeg går gjerne på konsert med Blueskompaniet mange, mange ganger til. Fengende, swingende bluesrytmer som får glass og kopper og kar til å ramle ut av hyllene, gamlemor opp av stolen og ungdommer til å synes at blues er noe så inn i helv… coolt! Trivselsfaktoren er høy med disse gamlegutta i hus. Her er det bare for bluesklubber og festivaler å hive seg rundt å booke!
Blå hilsen fra Syver Srøbka – Leder Ørlandet Bluesfestival

Her får du tett, swingende blues spilt med glede! Nidaros Blueskompani setter en ekstra spiss på ethvert arrangement. Svært dyktige og erfarne musikere som ikke har glemt hvordan man gir publikum akkurat det de vil ha – og litt til!
Ole-Andreas Norum, tidl. leder Trondheim Bluesklubb.

Back To Top