Skip to content

Etter fire år med Madrugada, gjer fantastiske Sivert Høyem comeback som soloartist!

Sivert Høyem har utgitt mange suksessfulle album, inkludert «Moon Landing» og «Long Slow Distance», og turnert mykje med sitt eige band. Med sitt imponerende vokalspekter og ein melankolsk alternativ rock som musikkstil, er Sivert ansett som ein av Norges fremste vokalister og låtskrivere.

På sitt nye album, “On an Island”, utgitt januar 2024, lar Sivert tristessen blomstre på vakrest mulig vis.

Singelen The Rust setter startskuddet, og har av Aftenposten blitt godt beskrevet som “mektig fra en av landets beste stemmer”.

Sivert Høyem sitt siste album “On an Island” er innspilt i det gamle menighetshuset Zoar i Nyksund, og innleder eit nytt kapittel i Høyems karriere. Visjonen var å gjøre, skape «enkelt og nedstrippet», og i spektakulære omgivelser. I det som en gang var Vesterålens nest største fiskevær, ble albumet til. Ingenting stammer fra bokser med preprogrammerte lyder, og tilfeldige ulyder, knitrende treverk og lyden av eventuelle spøkelser følger med. Det låter tidløst, umiddelbart og rått.

Vi gleder oss til å få Sivert Høyem og bandet på besøk. Med si markante og melankolske stemme i verdensklasse, vil det bli ei fantastisk musikalsk opplevelse.

Back To Top