skip to Main Content

Privatbil
Kommer du fra nord kjører du gjennom Kvinnherad eller Stord. Fra øst og sør følger en E- 134, og tar av ved skilt til Skånevik. Planlegg bilruten din enkelt, oversiktelig og greit påreiseplanleggeren på Gule Sider: Her får du informasjon om avstander, mest hensiktsmessige rute og planlagt reisetid ved å taste inn avreisestedet ditt og Skånevik!

Buss
Både lokale og nasjonale busselskaper bringer deg til og fra Skånevik, avhengig av hvor du reiser fra. Haukeliekspressen har for eksempel flere daglige avganger fra sentrale destinasjoner som Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund som korresponderer med Skånevik.
Rutetider med Haukeliekspressen til og fra Skånevik. (Merk at det er bussbytte til Skånevik ved holdeplassen Kyrping, og opplys bussjåføren om at du skal til Skånevik ved påstigning).

For ytterligerer detaljer om Haukeliekspressens tilbud, ring ruteopplysningstelefonen 177, eller ruteopplysning for Nor-Way Bussekspress på telefon 820 21 300.

www.skyss.no 

Reiser med buss fra Etne til Skånevik

Ferjestrekninga Utåker – Skånevik
Rutetabell for Skånevik- Matre- Utåker. Overfartstid er 20 min. Nokre av rutene går innom Matre. Ferjeturen tar ca 50 min.

Snøggbåt
Snøggbåtforbindelse Sunnhordland – Flesland – Bergen
Kystbussen går mellom Stord og Bergen.

Back To Top